NL

|

EN

Nieuws

Siemie & Koko terug van vakantie

Siemie & Koko zijn weer terug van vakantie

Nu ook Siemie & Koko weer terug zijn van vakantie, kan er weer hard gewerkt worden om de app uiteindelijk uit te brengen. Ook in de vakantie is er natuurlijk gewerkt vanaf de verschillende vakantie adressen.

Fontys Denk Groter Prijs Groepsfoto

2e plaats Denk Groter Prijs!

Na de zomervakantie mocht het team opdraven voor de Fontys Denk Groter Prijs. Hierin hebben wij de 2e plaats behaald! De Fontys Denk Groter Prijs wordt uitgereikt aan een medewerker of student die een bijzondere bijdrage levert aan het onderwijs van Fontys.

ProjectB finale groepsfoto

Winnaars ProjectB

Het harde werken heeft zich uitbetaald! Team Dream IT mag zich kronen als winnaar van ProjectB 2016. Tijdens de award gala in Amersfoort was het spannend tot de aller laatste minuut maar zijn we uiteindelijk wel met de hoofdprijs naar huis gegaan.

ProjectB stemmen

ProjectB, stemmen!

Ook voor ProjectB is er een publieksprijs, dus hebben we jullie steun weer nodig maar nu voor ProjectB. Stem op Dream IT en help ons winnen! Klik hier en stem op "Dream IT"

ICTalent Awards groepsfoto

ICTalent Awards - The day after

Benieuwd hoe het ons is afgegaan tijdens de ICTalent Awards? 1 prijs hebben we binnen kunnen slepen en gelukkig maar! Hierdoor we kunnen wij verder met Siemie & Koko. Ook nieuwsgierig naar hoe het er woensdag aan toe ging tijdens de finale? Bekijk dan de aftermovie.

ICTalent Awards stemmen

ICTalent Awards

Vandaag staat onze promo video online van de ICTalent Awards. Vergeet niet op ons te stemmen door onderstaande video te liken op YouTube. Woensdag 25 mei is de uitreiking.

St. Anna Geldrop samenwerking

Samenwerking met St. Anna

Vanaf heden zijn wij een samenwerking aangegaan met het St. Anna ziekenhuis in Geldrop. Ons concept werd met veel enthousiasme onthaald. Ook is er besproken dat de pilot van het project bij het St. Anna zal draaien.

Siemie & Kokoflyers

Flyers

Onze eerste "teaser" flyers zijn gedrukt en gesneden. We kunnen niet wachten om ze te verspreiden!

Groepselfie

Groepsselfie

Met trots presenteren wij onze groepsfoto! Maak kennis met ons team op de "Over ons" pagina