NL

|

EN

Over ons

Wie zijn wij?

Maak kennis met het team, verantwoordelijk, voor de ontwikkeling van Siemie & Koko. Opgezet door 4 studenten van diverse ICT opleidingen van Fontys Hogeschool voor ICT te Eindhoven.

Tijdens de 2015-2016 versie van Project B, zijn deze 4 studenten samengekomen om mee te strijden aan deze wedstrijd, die in het leven is geroepen door Sogeti en hun mediapartner Tweakers. Het doel van ProjectB is om ICT in te zetten voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Door te komen met een innovatie voor een zelf gekozen doelgroep, hebben wij gekeken naar een beperking voor een vaak kortere tijd. Zoals bij kinderen die een ziekenhuisopname moeten ondergaan, en voor een bepaalde tijd worden beperkt in het “kind zijn”. Door nauw samen te werken met het Sint Anna ziekenhuis in Geldrop, is de applicatie uitgegroeid tot niet alleen een prototype, maar een totaal product.

Gaandeweg hebben wij ons ook ingeschreven voor de ICTalent Awards van Fontys Hogeschool voor ICT, met deze competitieve showcase kregen wij de kans om Siemie & Koko te tonen aan docenten, media, medestudenten en de Partners in Education. Ook tijdens de Denk Groter Prijs van Fontys Hogeschool, hebben wij het duo aan een grotere groep gepresenteerd. Tot op heden wordt het team van Siemie & Koko gevraagd voor presentaties en pitches over deze geweldige innovatie, waar veel kinderen mee gebaad zullen zijn.

Maak kennis met ons

Germaine

Germaine op de Kamp

Design, Innovatie & Verkoop

Luc

Luc Drissen

Productie, Customer Service & Inkoop

Nick

Nick Knoops

Communicatie, Social Media

Koen

Koen Vestjens

Software Engineer, App Developer

Siemie & Koko

Siemie & Koko

Begeleiders kinderafdeling