NL

|

EN

Partners

Met wie werken wij samen?

Siemie & Koko zijn mede mogelijk gemaakt door onze partners. Onze grootste partner op het gebied van de applicatieontwikkeling is het Sint Anna ziekenhuis in Geldrop, waar de pilot is opgezet. Terugkoppeling met dit ziekenhuis heeft er voor gezorgd dat Siemie & Koko zijn uitgegroeid tot het duo dat ze nu zijn.

Tijdens de initiƫle periode, is er nauw samengewerkt met de Sint Jozef School in Tegelen, waar de kinderen van groep 1-2 hebben meegedacht hoe Siemie & Koko hun leeftijdsgenootjes zouden kunnen helpen. Meer technische terugkoppelingen hebben plaatsgevonden tussen Sogeti, Fontys ICT, Fontys Pedagogiek en het team.

Siemie & Koko wordt gesponsord door de Fontys Hogeschool ICT. Studenten van de opleiding HBO-ICT worden gestimuleerd om innovatief te denken. Door voortdurende aanpassing van het lesmateriaal, blijft de bacheloropleiding up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de ICT en techniek.

Door in de studenten te geloven, maakt Fontys het mogelijk dat zij verder gaan dan de gemiddelde student. Siemie & Koko is daar een goed voorbeeld van. Deze groep studenten van de opleidingen HBO-ICT laten zien, dat samenwerking tussen de diverse afstudeerrichtingen binnen de opleiding leidt tot nieuwe toepassingsvormen in de ICT.

Wilt u meer weten over de opleiding HBO-ICT en de mogelijkheden, neem dan een kijkje op fontys.nl/hbo-ict, bezoek een open dag, of neem contact met de Fontys op.

St. Anna logo
Sogeti logo
St. Jozef logo
Fontys Hogeschool ICT logo
Fontys Hogeschool Pedagogiek logo